Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kobari Trio

september 9 @ 11:00 - 12:00

€ 12,50

Het Kobari Trio is een nog jong, maar zeer gepassioneerd ensemble, bestaande uit Sarah Konig (sopraan), Sanne Bakker (harp) en Wisse de Rijk (cello). Hun bijzondere bezetting en grote liefde voor muziek en theater maakt dit trio uniek. Zo nemen ze hun publiek, door middel van eigen, prachtige arrangementen, mee in hun muzikale verhaal. Van Barok tot Hedendaags, van Spaanse liederen tot Nederlandse poezië…

Ze hebben elkaar tijdens hun bachelor aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle leren kennen en daar van vele docenten coachings gehad. Onder andere van Karlien Bartels, Harry van Berne, René Berman, Manja Smits, Sepp Grotenhuis en Claudia Patacca.

In 2021 wonnen ze de eerste prijs bij The Best Of van de Chamber Music Sessions ArtEZ Zwolle, stonden ze in de finale van het Storioni Concours, speelden ze op drie prachtige locaties in Nederland tijdens het Festival Klaterklanken met hun eigen theatrale programma, maakten ze opnames voor het Wilminktheater in de grote zaal van het Muziekcentrum Enschede en voor het programma Plezier & Passie op RTL 4 in het Academiehuis Grote Kerk Zwolle.

In 2022 speelden ze live op Radio 4 vanuit het Concertgebouw in Amsterdam tijdens het Zondagochtend Concert van Hans van den Boom en stonden ze in TivoliVredenburg met hun eigen muziektheatervoorstelling ‘De Koffer van Kobari’ tijdens het 60-jarige jubileum van de Vrienden van het Lied.

Concerten zijn om 11.00 uur én om 13.30 uur.

Tickets
Entree is € 12,50 p.p. Jongeren tot 18 jaar gratis toegang.

Programma
Volgt.

 

Foto door: Mariavi Molina

Parkeren kan op de parkeerplaats voor het kasteel.
Vanaf 10.30 uur wordt u welkom geheten bij de poort van het park.
’s Middags wordt u welkom geheten vanaf 13.30 uur.
Er zijn 30 gereserveerde klapstoelen.
Daaromheen kunt u plaatsnemen in het gras.

Gegevens

Datum:
september 9
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
€ 12,50

Locatie

Kasteel Cannenburgh
Maarten van Rossumplein 4
Vaassen, Gelderland 8171 EB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie